![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8HseZHn4GvO4zy-hiEO6jf8WlIbX_uY7pCsVQSSL-sFbXG56maUvs7VE9yDTLeexvAcubxDY-CjbZPbGiyS7EtQlLhhSJdTc0XrWTJYkKtm-z74pL1yijvSBqVIvIC9ctG-UOSejGDDRK/s320/COVER_CHEF_NORZAILINA_FINAL-11CO-380x517.png)
Pembaca tidak perlu tercari-cari resipi yang diperlukan di dalam buku-buku yang berlainan.
Di samping itu Chef Norzailina juga menggunakan bahan-bahan yang ringkas dan mudah didapati.
Penyediaan yang disertakan dengan gambar langkah demi langkah dapat membantu pembaca menyediakan resipi yang diidamkan.
Selamat mencuba!
ISI KANDUNGAN
Resipi Kek
- Kek Batik Moka
- Kek Lapis Pelangi
- Kek Kelapa
- Kek Kukus Kurma
- Kek Coklat Moist
- Kek Marmar Mudah
- Kek Cawan Coklat
- Kek Oren
- Kek Span
- Kek Tanpa Telur
Resipi Biskut
- Biskut Coklat Badam
- Biskut Badam
- Biskut Shortbread
- Biskut Coklat Urai
- Biskut Roda Trio
- Biskut Suji Mudah
- Biskut Bijan
- Biskut Bunga
- Biskut Susu
- Biskut Seroja
Saiz: 7.5"x10"
ISBN-13: 978-967-411-744-3
Tarikh Terbit: 14 Apr 2016
Jumlah Muka Surat: 216
Berat (Kg):
Penulis: Chef Norzailina Nordin
ISBN-13: 978-967-411-744-3
Tarikh Terbit: 14 Apr 2016
Jumlah Muka Surat: 216
Berat (Kg):
Penulis: Chef Norzailina Nordin
CHANNEL TELEGRAM
Search kami di @dkedaibuku atau layari https://telegram.me/dkedaibuku
Sekian Terima Kasih.
NakBisnes
https://telegram.me/nakbisnes